Breaking News:

Hari Raya Idul Adha 1441 H

Kumpulan Kata-kata Menyentuh Hati Ucapan Selamat Idul Adha 1441 H dalam Bahasa Sunda, Copas Saja!

Anda masih bisa mengirim kata-kata mutiara, ucapan minta maaf dan selamat lebaran Idul Adha lewat media sosial, di WhatsApp hingga Facebook.

Editor: Fauzie Pradita Abbas
YouTube
ILUSTRASI Hari Raya Iduladha 

#4

Khilaf sareng Ngalantur etateh nu janten sipatna abdi, ari nyuhunkeun panghampura eta kawajiban abdi

Ngabersihkeun hate tina sagala dosa eta anu jadi tujuan abdi

Dina dinten nu fitrah ieu kalawan rendahning ati sim abdi ngahaturkeun;

تَقَبَّلَ اللهُ مِنَّا وَمِنْكُمْ صَيَامَنَا وَصِيَامَكُمْ، مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْنَ

Wilujeng boboran sim abdi sakulawargi nyuhunkeun dihapunten lahir seinareng bathin.

#5

Sadaya jalmi tiasa ngiring lebaran, Tapi teu sadaya jalmi tiasa ngiring Idul Adha.

Mugi urang kalebet jalmi nu tiasa ngiring Idul Adha,

Wilujeng boboran Idul Adha 1441 H. Hapunten samudaya kalepatan.

Ilustrasi Memaafkan
Ilustrasi Memaafkan ()

 50 Ucapan Selamat Idul Adha atau Lebaran 2020, Simpan Dulu Buat Nanti Dipasang Jadi Status WhatsApp

#6

Halaman
1234
Sumber: Tribun Jabar
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved