Breaking News:

Hari Raya Iduladha 2021

KUMPULAN Ucapan Selamat Iduladha 2021 Versi Bahasa Sunda, Indonesia, dan Inggris, Tinggal Copy Paste

Mau berkirim ucapan selamat Idul Adha ke orang-orang terdekat? Anda bisa mengirimkan ucapan dalam. . .

Freepik
Ilutrasi Idul Adha 

10. Kurban adalah pertanda cinta, cinta kepada sang Khalik dan cinta kepada sesama.

Ucapan dalam Bahasa Sunda

1. Wening galih nu dipamrih, Jembar manah nu dipilampah.

Wilujeng boboran Idul Adha 1442 H, Kalayan neda pangapunten tina samudayaning kalepatan.

Taqqobalallahu minna wa minkum

2. Sugrining runtah kalepatan dina manah, Nyeri peurihna ati sanubari, Mugia lubar ku silaturahmi.

Wilujeng Boboran Idul Adha 1442 H.

Taqqobalallahu minna wa minkum

3. Ngahaturkeun Wilujeung Boboran Idul Adha 1442 H.

Bilih kantos nyungkelit dina ati, tugenah dina manah, kasiku tutur, katajong omong ku pribados

Mugia rido ngahapunten samudaya kalepatan.

Taqqobalallahu minna wa minkum

4. Wilujeng Boboran ( selamat lebaran)

Niti wanci nu mustari, ninggang mangsa nu sampurna dina Idul Adha 1442 H ieu.

Hayu urang sami-sami ngabersihkeun rereged ati, tina khilaf sinareng dosa.

Taqqobalallahu minna wa minkum, Shyiamana wa shyiamakum.

Baca juga: Deretan Ucapan Selamat Idul Adha 2021 dalam Bahasa Sunda, Kata-katanya Menyentuh dan Penuh Makna

5. Pami langkah tos midamel lara, tur lisan nu sok nyusun kapalsuan, nepi kangajantenkeun lukana manah.

Dina dinten boboran (lebaran) ieu pamugi lawang hampura anjeun masing kabuka.

مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْنَ

Sim abdi sakulawargi neda ngahaturkeun wilujeung boboran, hapunten samudaya kalepatan.

6. Upami ati sabening cai, sawios ngalir nu wening bersih

Upami Manah Saindah Cahaya Bulan, enggal hiasan ku bentang kaimanan, Upami Manah saputih awan

Kade tong sampe ngahalangan panon poena taqwa,

Sim kuring ngedalkeun مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْ

Wilujeng Boboran sim abdi nyuhunkeun dihapunten lahir seinareng bathin.

7. Bilih aya langkung saur bahe carek kaciwit kulit kabawa daging

Tunggul dirurud catang dirumpak, Nyungkelit ati teu genah manah, Mundut pangampura.

Wilujeng Boboran Idul Adha 1442 H.

Taqqobalallahu minna wa minkum

8. Khilaf sareng Ngalantur etateh nu janten sipatna abdi, ari nyuhunkeun panghampura eta kawajiban abdi

Ngabersihkeun hate tina sagala dosa eta anu jadi tujuan abdi

Dina dinten nu fitrah ieu kalawan rendahning ati sim abdi ngahaturkeun;

تَقَبَّلَ اللهُ مِنَّا وَمِنْكُمْ صَيَامَنَا وَصِيَامَكُمْ، مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْنَ

Wilujeng Boboran sim abdi sakulawargi nyuhunkeun dihapunten lahir seinareng batin.

9. Sadaya jalmi tiasa ngiring lebaran, Tapi teu sadaya jalmi tiasa ngiring Idul Adha.

Mugi urang kalebet jalmi nu tiasa ngiring Idul Adha,

Wilujeng Boboran Idul Adha 1442 H. Hapunten samudaya kalepatan.

10. Batin nu usik nyaliksik diri, Bilih kasabit kaciwit ati, karumpak ungkara basa

Kadudut kalindu qalbu, Mugia rido galih jembar pangampura tina samudayaning kalepatan.

Wilujeng Boboran Idul Adha 1442 H. Hapunten samudaya kalepatan.

Itulah kumpulan ucapan selamat Idul Adha dalam Bahasa Indonesia, Bahasa Inggris, hingga Bahasa Sunda.

Sumber: Tribun Jabar
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved