Breaking News:

Hari Raya Iduladha 1441 H

Kumpulan GIF Gambar Selamat Iduladha 1441 H, Bikin Ucapan Makin Menarik, Kirim via WhatsApp

Percakapan melalui media sosial sering kali membuat kesulitan untuk menunjukkan ekspresi.

YouTube
ILUSTRASI Hari Raya Iduladha 

Pami langkah tos midamel lara, tur lisan nu sok nyusun kapalsuan, nepi kangajantenkeun lukana manah.

Dina dinten boboran Idul Adha (lebaran) ieu pamugi lawang hampura anjeun masing kabuka.

مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْنَ

Sim abdi sakulawargi neda ngahaturkeun wilujeung boboran, hapynten samudaya kalepatan.

3.

Upami ati sabening cai, sawios ngalir nu wening bersih

Upami Manah Saindah Cahaya Bulan, enggal hiasan ku bentang kaimanan, Upami Manah saputih awan

Kade tong sampe ngahalangan panon poena taqwa,

Sim kuring ngedalkeun مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْ

Wilujeng boboran Idul Adha sim abdi nyuhunkeun dihapunten lahir seinareng bathin.

Grafis ucapan selamat Idul Adha 2020.
Grafis ucapan selamat Idul Adha 2020. (Grafis Tribunnews.com/Ananda Bayu S)

4.

Khilaf sareng Ngalantur etateh nu janten sipatna abdi, ari nyuhunkeun panghampura eta kawajiban abdi

Ngabersihkeun hate tina sagala dosa eta anu jadi tujuan abdi

Dina dinten ieu kalawan rendahning ati sim abdi ngahaturkeun;

Halaman
1234
Sumber: Tribun Jabar
  • Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved